Un proiect susţinut de

lunedì 25 dicembre 2017

VIDEO: Spectacol de Crăciun la Aprilia, în prezenţa autorităţilor

 În pragul Sărbătorilor de iarnă, pe 8 decembrie, elevii de la Cursul "Să vorbim corect româneşte" din Aprilia au susţinut un spectacol de cântece şi tradiţii de Crăciun, sub îndrumarea doamnei profesoare Ileana Lucia Pop.

Au fost interpretate urături, poezii şi datini de Sărbători, iar la sfârşit tinerii artişti, cu vârsta cuprinsă între 5 şi 18 ani,  i-au colindat pe cei circa 45 de oaspeţi prezenţi.

Autorităţile locale au fost reprezentate de consiliera pentru probleme sociale de la Primăria din Aprilia, Eva Torselli. Din partea Asociaţiei "Spirit Românesc" a participat coordonatorul local, doamna Niculina Danaila.

"Am fost bucuroasă că spectacolul s-a bucurat de susţinere şi apreciere. La serbare au participat şi elevii mei de la Institutul IIS Rosselli, iar părinţii lor s-au implicat activ în organizarea evenimentului", a declarat profesoare Ileana Lucia Pop.

Nessun commento:

Posta un commento

VIDEO: Spectacol de Crăciun la Aprilia, în prezenţa autorităţilor

 În pragul Sărbătorilor de iarnă, pe 8 decembrie, elevii de la Cursul "Să vorbim corect româneşte" din Aprilia au susţinut un sp...